Home Servicebepalingen
Servicebepalingen PDF Afdrukken E-mailadres
Www.partybonuscode.nl Deze website is eigendom van en geëxploiteerd door een zakelijke eenheid hieronder te noemen "de onderneming" genoemd. Alle bonus codes en diensten vermeld op deze website zijn onderworpen aan deze voorwaarden. Door het gebruik van deze website kunt u voldoen aan gebonden door deze voorwaarden.

PRIVACY
Klik hier voor de privacy van de onderneming.

BESCHRIJVING VAN DE SITE
Op deze website van het bedrijf levert u bonus codes voor Party Poker. Het bedrijf is aangesloten bij Party Poker en is daarom die in het kader van de genoemde poker room met betrekking tot de aanbevolen bonus codes. Als gevolg daarvan, het bedrijf wijst alle garanties voor de genoemde bonus codes die worden verstrekt op een derde partij basis. Het is uw verantwoordelijkheid te inspecteren de voorwaarden van Party Poker.

COPYRIGHT
Alle inhoud op deze website is beschermd door nationale en internationale auteursrechten. De Party Poker handelsmerk werkzaam op deze website is eigendom van Party Gaming. De specifieke samenstelling van de inhoud op deze website is volledig eigendom van de onderneming.

VRIJWARING
U gaat ermee akkoord en het bedrijf te houden en een van haar filialen, functionarissen, directeuren, agenten en werknemers te vrijwaren van elke claim of eis die door een derde partij te wijten aan uw schending van deze Voorwaarden of enige voorwaarden bij verwijzing zijn opgenomen, of je breekt van enige wet of rechten van een derde partij.

GESCHILLEN
In het geval een proces of beroep wordt ingesteld door een partij met de juridische voorwaarden af te dwingen op grond van deze Voorwaarden, is overeengekomen dat indien het bedrijf de heersende partij, zoals bepaald door de uiteindelijke uitspraak van een bevoegde rechtbank, wordt het recht op terugvordering van verstandig het honorarium van advocaten, honoraria van deskundigen, gerechtskosten en gerechtelijke kosten in aanvulling op een andere vergoeding die door rechter.
 
 
Sexspeeltjes
Meer dan 2.500 speeltjes in voorraad. Snelle en discrete levering.
www.sexspeeltjesshop.com

Nieuws

PartyPoker Nieuwe Tabellen


Feel It op Onze gloednieuwe tafels Hi, Probeer de Nieuwe PartyPoker.com Volledig voldaan TOT EEN-bonus € 325 Spelers Vinden Het OM ons gemakkelijker te Winnen zijn vergeleken voldaan Andere online poker room * - Onze briljante en herontwerp betekent DAT U 'll krijgen nu EEN- Nog Meer opwindende en lonende ervaring "Hebben. Probeer de Nieuwe Functies van Jezelf Tijdens,, Het Genieten van Onze Prachtige Super sign-up bonus van 100% extra op Eerste Storting JE, MAAR TOT liefst € 325. HIER MAAR EEN-Nog is het voorproefje van JE Wat nu Vinden op PartyPoker.com: * Atrractive, Meer Speler-vriendelijke tafels * Gemakkelijker multi-functionaliteit indiening voldaan Onze Hot Hands-alerts * Quick Seat OM Exclusieve Aan u de Actie in SLECHTS Drie klikken PartyPoker Tafel Spelen nu EEN-Speler PartyPoker.com , PAK JE Super Sign-Up Bonus en begin voldaan Van alles Wat de Nieuwste poker room heeft Genieten Rond te Bieden. ALS JE DAT voelt, je hebt de juiste Plaats Gevonden. * Gevonden OM WAAR te zijn in de EEN-Grote Onafhankelijke opiniepeiling Onder pokerspelers.